Vill du bli medlem

Alla som gillar vad vi gör i GFK och som tycker att det är viktigt att stödja vår verksamhet är välkomna att bli medlemmar. Ett medlemskap innebär inga egentliga fördelar rent praktiskt eller ekonomisk. Förutom tillfredsställelsen att veta att man är med i gänget och att man på föreningens möten och årsmöten har möjlighet att påverka utvecklingen, lägga sin röst för förslag man gillar och att komma med egna förslag till styrelsen!

För aktiva spelare, från yngsta gruppen till och  med seniorerna är det obligatoriskt att vara medlem i föreningen. Våra försäkringar som täcker sådant som kan inträffa under idrottsutövande och på väg till och från idrottsutövandet gäller enbart för medlemmar. Detta betyder att det är viktigt att se till att alla ungdomar är medlemmar och därmed tryggt försäkrade mot oförutsedda händelser.

Kostnaden  är 200:- per år, för aktiva.
Är ni flera i familjen är max avgift 500:-.
Vi ser mycket gärna att vi får många passiva medlemmar och då är avgiften 100:-.
Anmäl er i formuläret och betala in rätt avgift på Bankgiro 5347-6487.
Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter