Vill du bli medlem
Alla som gillar vad vi gör i GFK och som tycker att det är viktigt att stödja vår verksamhet är välkomna att bli medlemmar. Ett medlemskap innebär inga egentliga fördelar rent praktiskt eller ekonomisk. Förutom tillfredsställelsen att veta att man är med i gänget och att man på föreningens möten och årsmöten har möjlighet att påverka utvecklingen, lägga sin röst för förslag man gillar och att komma med egna förslag till styrelsen!

För aktiva spelare, från yngsta gruppen till och  med seniorerna är det obligatoriskt att vara medlem i föreningen. Våra försäkringar som täcker sådant som kan inträffa under idrottsutövande och på väg till och från idrottsutövandet gäller enbart för medlemmar. Detta betyder att det är viktigt att se till att alla ungdomar är medlemmar och därmed tryggt försäkrade mot oförutsedda händelser.

Kostnaden  är 250:- per år, för aktiva.
Är ni flera i familjen är max avgift 500:-.
Vi ser mycket gärna att vi får många passiva medlemmar och då är avgiften 100:-.
Anmäl er i formuläret och betala in rätt avgift på Bankgiro 5347-6487.
Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter