Följ sidan "Förenings nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Förenings nyheter

Med våra nyheter håller du dig uppdaterad vad som händer i föreningen. Kontakta oss gärna om Du har frågor eller tips på nyheter som vi kan publicera på hemsidan.

(2020-01-03 10:30)
Gällstads FK har glädjen att presentera ytterligare en hemvändare då Viktor Lid under jul och nyårsledigheten bestämt sig för en återkomst och ta rygg på Sebastian Forsblad när han väljer att återvända till GFK efter en treårig sejour i Dalstorps IF.

(2019-12-03 11:40)

E-post: info@gallstadsfk.se