Arne Larsson

• Uppdaterad: 19 NOV 2018 18:16

Arne Larsson

In Memoriam

Arne Larsson med sonen Johan vid Johans vinst av årets MVP 2018. I bakgrunden tittar sonen Peter på.

En sann föreningsmänniska har lämnat oss, vår sorg är djup och tomrummet är stort. Gällstads Fotbollsklubb är Arne evigt tacksam för hans insatser i vår förening. Det var aldrig besvärligt för honom att ge en hjälpande hand.

Hans fotbollskarriär kantades av skador och han fick tyvärr ge upp den i förtid, men ägnade då istället sina krafter åt att leda pojklag ifrån knattar till seniorer. Hans två söner Johan och Peter hade alltid pappa till hands vid sidlinjen i alla väder som ledare eller åskådare. Dottern Marie gjorde karriär i Grönahögs IK och sannolikt var han även där en trogen besökare. Arne var bidragande och kanske mest Marie till att GFK fick en habil seniorspelare då hennes Jonas förlade höjdpunkten av sin karriär till Gällstad.

Det känns som om Arne varit med oss i GFK:s styrelse ifrån starten 2001 även om det kanske var några år senare han officiellt valdes in.

Vi träffas i styrelsen en gång i månaden och Arne var alltid där, även under tiden han hade det svårt med sin sjukdom. Bara vid något enstaka tillfälle hoppade han över vårt möte ända in till slutet.

GFK vill hedra Arne genom att i hans namn instifta ett hederspris att utdelas årligen till person eller personer som genomfört insatser för föreningen i hans anda. Priset kommer att delas ut första gången vid årsmötet för verksamhetsåret 2019.

Våra tankar går till Arnes familj och han finns i våra hjärtan för alltid.

Leg

Skribent: Skribenten