Sebastian Forsblad vänder hemåt!

03 DEC 2019 11:40
  • Skapad: 03 DEC 2019 11:40

Och det är en förväntansfylld spelare inför den kommande säsongen som återvänder:

Det var egentligen aldrig någon fundering över att det inte skulle bli GFK kommande år, utan det var ganska självklart för mig. Vänder väl delvis hem för att hitta tillbaka till glädjen till fotbollen efter ett jobbigt år motivationsmässigt. Men också för att åter få spela med en del av grabbarna som man spelade med förr samt få spela med brorsan när han är hel och frisk till kommande höst. (Brorsan Simon rehab-tränar just nu efter en knäoperation)

Sebastian fortsätter:

Har väl alltid funnits en tanke att återvända och nu kändes det rätt i tiden att försöka hjälpa GFK tillbaka till serien man hör hemma i. Jag tror det kan bli ett väldigt roligt 2020!

Röster från Fotbollssektionen:

Vi är väldigt nöjda med att Sebastian kommer tillbaka till GFK. Med sin erfarenhet från spel i division två och sina ledaregenskaper blir han en enorm tillgång för laget, säger Morgan Wallin.

Och Claes Lid fyller i:

En tränares drömspelare som kan spela på alla platser i laget.

Fotbollssektionen jobbar nu vidare med fler nyförvärv och försöker stärka upp laget ytterligare till nästa år.

Sebastian Forsblad senast det begav sig i GFK-tröjan hemma mot Holmalund 2014

(Sebastian Forsblad senast det begav sig i GFK-tröjan hemma mot Holmalund 2014)

Vi hälsar Sebastian varmt välkommen tillbaka till Gällstads FK!

Grohus