Viktor Lid klar för en återkomst i GFK!

03 JAN 2020 10:30
Gällstads FK har glädjen att presentera ytterligare en hemvändare då Viktor Lid under jul och nyårsledigheten bestämt sig för en återkomst och ta rygg på Sebastian Forsblad när han väljer att återvända till GFK efter en treårig sejour i Dalstorps IF.
  • Skapad: 03 JAN 2020 10:30

I Dalstorp i division 2 gjorde Viktor 52 framträdanden under sina tre säsonger. Men nu vänder 25-åringen åter till föreningen han representerade mellan 2011 – 2016 och förstärker GFK när man ska försöka ta sig tillbaka till division 4.

Viktor Lid: - Det ska bli kul att komma tillbaka till GFK och få representera den orangea tröjan igen! Ser framförallt emot alla roliga derbyn som stundar. Jag hoppas på ett roligt år med bra fotboll och att vi kan ta GFK tillbaka till division 4.

Viktor råkade ut för en olycka med en såg för lite mindre än en månad sedan och blev tvingad till operation. Han har därför gått med gipsad hand den senaste tiden men hoppas vara vid full vigör när försäsongen inleds i slutet av januari.

Morgan Wallin: - Väldigt glädjande att Viktor kommer tillbaka. I Viktor får vi en stark och snabb backklippa som gör att laget stärks ytterligare.

VIktor Lid

En skymt vi åter får se 2020, Viktor Lid i den orangea tröjan.

Vi hälsar Viktor varmt välkommen tillbaka till Gällstads FK!

Grohus