Följ sidan "Förenings nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Förenings nyheter

Med våra nyheter håller du dig uppdaterad vad som händer i föreningen. Kontakta oss gärna om Du har frågor eller tips på nyheter som vi kan publicera på hemsidan.

(2020-02-28 19:16)
Imorgon är det dags för årets första träningsmatch när GFK tar sig an Sexdrega/Lockryd i Svenljunga kl. 14.00. Det blir också första gången Goran Bradasic leder grabbarna under match. Så vi ställde ett antal frågor till GFK:s nya huvudtränare.

(2020-02-26 17:38)
Något sen utlysning på hemsidan måhända, men skriftfel i ordinarie webläsare har ställt till bekymmer med publicering av texter på hemsidan.

(2020-02-07 21:00)
Under frimånaden gjorde GFK klart med en trio yngre spelare från Dalstorp. Efter lite digitalt strul är nu alla tre spelklara.

E-post: info@gallstadsfk.se

Grohus