Publikfritt derby

12 AUG 2020 14:56
Under ett möte i måndags tog styrelsen beslut om att inte släppa in några åskådare till lördagens derby.
  • Uppdaterad: 12 AUG 2020 14:56

Gällstads FK:s styrelse har beslutat att lördagens derby mot Tvärred-Vegby FC ska spelas utan publik.

Detta för att inte hamna i en situation där någon person känner att man blir orättvis behandlad eller missgynnad, då gränsdragningen för vilka 50 personer som ska få se matchen riskerar att bli orättvis. Ska spelarnas närmast anhöriga vara dem som ska få tillträde, eller dem 50 första som anländer till Åvalla, eller ska man gå på ett annat system? Därför har vi valt att inte släppa in någon publik till lördagens derby.

GFK kommer att ha matchvärdar på plats för att se till att detta beslut respekteras.

Vi hoppas det finns en förståelse för detta beslut, och till dom återstående hemmamatcherna har vi förhoppningsvis en plan för att släppa in en publik om 50 stycken.

– Styrelsen, Gällstads FK

GFK - TVFC 2020