Info för publik och supportrar

14 JUN 2020 11:00
Idag drar den svenska seniorfotbollen igång igen. GFK får dock vänta till onsdag innan man själva träningsspelar för första gången på drygt tre månader, när man möter Tranemo IF på bortaplan.
  • Skapad: 14 JUN 2020 11:00

Men då all publik undanbedes vid kommande matcher och endast de personer som är nödvändiga för matchens genomförande kommer få finnas på plats, så har vi tänkt testa att livesända våra matcher via appen Min Fotboll, med onsdagens träningsmatch mot Tranemo först ut. Så ladda ner Min Fotboll via App Store, Google Play eller följ oss via webben på https://minfotboll.svenskfotboll.se/.

Detta gör vi så att vi vet om det funkar att livesända matcher när seriespelet sedan drar igång den 27/6 borta mot Borgunda. Vi kommer i den mån vi har möjlighet även försöka livesända U-lagets matcher. Mer info om detta när det närmar sig på våra sociala medier.

Min Fotboll

Kommande träningsmatcher och seriematcher innan sommaruppehållet:

Träningsmatch | Tranemo IF – Gällstads FK, onsdagen den 17/6, kl. 19.00.

Träningsmatch | Limmareds IF – Gällstads FK, tisdagen den 23/6, kl. 19.00.

Seriematch U-lag | Södra Ving – Gällstad/Dalstorp, torsdagen den 25/6, kl. 18.30.

Seriematch A-lag | Borgunda IK – Gällstads FK, lördagen den 27/6, kl. 14.00.

Seriematch U-lag | Gällstad/Dalstorp – Länghem, måndagen den 29/6, kl. 19.00.

Seriematch A-lag | Gällstads FK – Herrljunga SK, torsdagen den 2/7, kl. 19.00.

Vi hoppas denna app kommer flyta på bra för ändamålet, annars får vi söka andra alternativ så ni kan följa oss live när ni inte får vara på plats.

/Seniorfotbollen i Gällstads FK

Skribent: Skribenten